Korábbi Boom Boom vásárlóink mondták

Ferenc:

Tökéletes!!! Ha nincs potencia problèma akkor is érdemes kipròbàlni mert csodàkat tesz az emberrel!Nekem nagyon tetszik! Köszönöm!

 

 Csaba:

Kipróbáltam, abszolút működik! Aki izgulós, vagy stresszes életet él, teljesítménycentrikus, de nincs amúgy egészségügyi problémája annak biztos működni fog!!! Minimális mellékhatás amit tapasztaltam ( kis ordugulás, arcpír, kimelegedés). Elhanyagolhatóak eme tünetek, kb 1 óráig volt érezhető.

 

M. László:

Eddigi legjobb amit valaha használtam. A Viagra tablettája kb. 3000 Ft körül van, a Boom Boom meg kb. a felébe kerül.

 

Boom Boom potencianövelő vásárlói visszajelzések

Tamás (Kiskunfélegyháza):

Én már 5. alkalommal rendelek Tőletek. Eddig egyetlen potencianövelő készítményetekben sem csalódtam. Úgy gondolom, hogy ma Magyarországon Ti vagytok ebben az abszolút profik. Köszönöm

 

Péter:

Én úgy használtam, hogy szétbontottam a kapszulát, elkevertem vízben a tartalmát és megittam. Kb. 15 perc után elkezdett égni a fülem, majd merevedésem lett, ami egyre durvább lett. Aztán 10 perc után abbamaradt az erekció. Ekkor jött a párom, aki megcsókolt és elindult a keze lefelé. Na innentől olyan erekcióm volt, hogy falat tudtam volna vele bontani :)) Szeretkezés után 20 perccel (zuhany egyebek…) elég volt ismét egy alsó madárfogás párom részéről és ismét atombiztos merevedés. Brutális szer….. másnap elhanyagolható mellékhatás volt. Ajánlom mindenkinek. Szerintem még a halott 70 éves öregember hancurlécét is felállítja :))