Szállítási, csomagolási és fizetési információk

Szállítási idő és díj

Belföldön a rendelés feladásától számítva 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked a terméket. A potencianövelő szereink és egyéb termékeink szállítója a Magyar Posta.

Boom Boom potencianövelő szállítás

Szállítás 2 napon belül

Belföldön a szállítási díjunk egységesen 1290 Ft. Érdemes azonban az akciós csomagjaink közül rendelned. Ugyanis ezeknél a szállítási ingyenes.

Szállítás lakcímre vagy postahelyre

Lakcímedre kiszállítjuk a rendelésedet, ez szinte természetes. Emellett egy hasznos és diszkrét szállítási opcióra szeretném felhívni a figyelmedet.

Lakcímedre vagy akár Postán maradó csomagként is szállítunk

Lakcímedre vagy akár Postán maradó csomagként is szállítunk

Korábbi vevőink között rendkívül népszerű a „Postán maradó csomag” opció. Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

Csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni.

Diszkrét csomagolás és címzés

Maximálisan diszkrét csomagolás és címzés

Semmi sem utal a csomag tartalmára, erre nagyon-nagyon vigyázunk. A egy “László” keresztnévvel érkező magánszemély lesz, így a név alapján senki sem tudja majd kikövetkeztetni a csomag tartalmát. Kérésedre akár ráírjuk a csomagra hogy pl.: „számítógép-alkatrész”.

Csomagod nyomonkövetése

A csomag útját a posta weboldalán tudod követni Az alul megjelenő kis ablakba kell beírni a csomag kódját, amelyet a posta rendszere küld majd automatikusan, e-mailben VAGY sms-ben.

Csomag nyomonkövetési is lehetséges

Csomagod útját nyomon tudod követni folyamatosan

A csomag érkezéséről a posta rendszere sms-t fog küldeni számodra, ha a rendelésed során megadtad a telefonszámodat.

Fizetési lehetőségek

A fizetési lehetőségek közül a rendelési adataid megadása során tudsz választani.

Többféle kényelmes és biztonságos módon tudsz fizetni

Többféle kényelmes és biztonságos módon tudsz fizetni

Az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk:

  • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a Postásnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot, Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned, és ott kell fizetni.
  • Banki átutalás: Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. Átutalásos fizetés esetén, kérlek utald el a megrendelésed teljes összegét a bankszámlaszámunkra. Amint az összeg beérkezett hozzánk a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni).

Átutaláshoz szükséges banki adataink itt találhatóak >>

Szállítás külföldre

Termékeinket külföldre, a legtöbb európai országba is szállítjuk. Majdnem az összes európai országba, sőt például Kanadába vagy az Egyesült Arab Emírségekbe is szállítottunk már.

Külföldre is szállítunk!

Külföldre is szállítunk!

Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen vagy banki átutalást válassz, mert utánvétes fizetést külföldre nem tudunk biztosítani. A külföldi szállítás díja egységesen 3.500 Ft.

Átutaláshoz szükséges banki adataink itt találhatóak >>

 

Rendeld meg a Boom Boom potencianövelőt 1-2 perc alatt itt:

Hasznos tippek a rendeléshez:

  • 4 doboz rendelése esetén ingyen szállítás!
  • 8 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 1 doboz Boom Boom ajándékba!
  • 15 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 3 doboz Boom Boom ajándékba!