Szállítási, csomagolási és fizetési információk

Szállítási idő és díj

Potencianövelő készítményeinket minden esetben célba juttatjuk

Szállítás 2 napon belül

A potencianövelő szereink és egyéb termékeink szállítója a Magyar Posta. Belföldön a rendelés feladásától számítva 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked a terméket.

Belföldön a szállítási díjunk egységesen 1290 Ft. Jelenleg utánvéttel és banki átutalással tudsz nálunk fizetni.

Akciós csomagjaink esetében a kiszállítás ingyenes >>

Szállítás lakcímre vagy postahelyre

Potencianövelő termékeinket lakcímre, munkahely címre vagy akár Postán maradó csomagként is kiszállítjuk

Szállítás címre vagy postán maradó csomagként

Lakcímedre kiszállítjuk a rendelésedet, ez szinte természetes. Egy nagyon hasznos dologra szeretném még felhívni a figyelmedet.

Korábbi vevőink között rendkívül népszerű a „Postán maradó csomag” opció. Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

 

Csomagolás

Potencianövelő termékeinket teljes mértékben diszkréten csomagoljuk

Diszkrét csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni.

Semmi sem utal a csomag tartalmára, erre nagyon-nagyon vigyázunk. A egy “László” keresztnévvel érkező magánszemély lesz, így a név alapján senki sem tudja majd kikövetkeztetni a csomag tartalmát. Kérésedre akár ráírjuk a csomagra hogy pl.: „számítógép-alkatrész”.

 

Csomag követése

Potencianövelő csomagod útját nyomon tudod követni, illetve mi is tájékoztatunk a rendelésed státuszáról

Követheted a csomagod útját

A csomag útját a posta weboldalán meg tudod nézni. Az alul megjelenő kis ablakba kell beírni a csomag kódját, amelyet a posta rendszere küld majd automatikusan, e-mailben VAGY sms-ben.

A csomag érkezéséről a posta rendszere sms-t fog küldeni számodra, ha a rendelésed során megadtad a telefonszámodat.

Csomagkövetés a Posta weboldalán

 

Fizetési lehetőségek

A fizetési lehetőségek közül a rendelési adataid megadása során tudsz választani. Az alábbi fizetési lehetőségeket kínáljuk.

  • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a Postásnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot, Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned, és ott kell fizetni.
  • Banki átutalás: Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. Átutalásos fizetés esetén, kérlek utald el a megrendelésed teljes összegét a bankszámlaszámunkra. Amint az összeg beérkezett hozzánk a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni).

Átutaláshoz szükséges banki adataink itt találhatóak >>

 

Szállítás külföldre

Külföldre is kiszállítjuk potencianövelő készítményeinket

Külföldre is szállítunk!

Termékeinket külföldre, a legtöbb európai országba is szállítjuk. Majdnem az összes európai országba, sőt például Kanadába vagy az Egyesült Arab Emírségekbe is szállítottunk már.

Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen vagy banki átutalást válassz, mert utánvétes fizetést külföldre nem tudunk biztosítani.

A külföldi szállítás díja egységesen 3.500 Ft.

 

Átutaláshoz szükséges banki adataink itt találhatóak >>