10 jó érv, hogy miért tőlünk rendelj:

1. Írásos garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott Boom Boom kapszula 100%-ban eredeti, és engedélyezett Magyarországon.

Miért Boom Boom-ot vegyél?

2. A legerősebb garanciát kínáljuk a potencianövelők piacán, hogyha a Boom Boom potencianövelő kapszula nem válik be Neked.

3. Ingyenes szállítás: ha legalább 4 csomag Boom Boom potencianövelő kapszulát rendelsz, akkor a rendelésedet ingyen kiszállítjuk.

4. Ajándék termék! Ha 8 csomag Boom Boom-ot rendelsz, akkor az ingyen szállítás mellett ajándékba kapsz tőlünk plusz 1 Boom Boom-ot.

5. Teljesen diszkrét csomagolás és címzés. Így küldjük a Boom Boom potencianövelő kapszula csomagodat, tehát semmi sem utal a csomag tartalmára. (Tipp: kérésedre akár azt is ráírjuk, hogy számítógép-tartozék, vagy például könyv van a csomagban).

6. Többféle szállítás és fizetés. Gyors, biztonságos és diszkrét fizetési és szállítási módszerek közül válogathatsz.

7. Az egészség az első: Minden termékünknél feltüntetünk az összetevőket, betegtájékoztatót várható hatás és mellékhatás információkat. Kizárólag növényi eredetű, egészségre ártalmatlan, OÉTI engedéllyel rendelkező, zöld pipás potencianövelő szerekkel foglalkozunk.

8. 2012 óta vagyunk a piacon, legálisan és hivatalosan működünk. Cégünkről, a Perfect Play Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Hosszú távra tervezünk, megbízhatsz bennünk. Fent vagyunk a NAV honlapján a „tiszta cégek” között.

9. Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk: Ügyfélszolgálatunk 5*-os értékelést kapott korábbi vásárlóinktól gyorsaság, rugalmasság és segítőkészség terén.

10. Több mint 10,000 korábbi elégedett vásárlónk van. Cégünk tisztaságot és korrektséget hozott a potencianövelő szerek piacára. Elégedett férfi ügyfeleink száma meghaladja a tízezret.

 

Rendeld meg a Boom Boom potencianövelőt 1-2 perc alatt itt:

Hasznos tippek a rendeléshez:

  • 4 doboz rendelése esetén ingyen szállítás!
  • 8 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 1 doboz Boom Boom ajándékba!
  • 15 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 3 doboz Boom Boom ajándékba!