10 jó érv, hogy miért tőlünk rendelj:

Miért Boom Boom-ot vegyél?1. Írásos garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott Boom Boom kapszula 100%-ban eredeti, és engedélyezett Magyarországon

2. A legerősebb garanciát kínáljuk a potencianövelők piacán, hogyha a Boom Boom potencianövelő kapszula nem válik be Neked

3. Ha 4 csomag Boom Boom potencianövelő kapszulát rendelsz, akkor a rendelésedet ingyen kiszállítjuk

4. Ha 8 csomag Boom Boom-ot rendelsz, akkor az ingyen szállítás mellett ajándékba kapsz tőlünk plusz 1 Boom Boom-ot

5. Teljesen diszkrét csomagolásban küldjük a Boom Boom potencianövelő kapszula csomagodat, tehát semmi sem utal a csomag tartalmára. (Tipp: kérésedre akár azt is ráírjuk, hogy számítógép-tartozék, vagy például könyv van a csomagban)

6. Többféle gyors, biztonságos és diszkrét fizetési és szállítási módszer közül válogathatsz

7. Az egészség az első: Minden termékünknél feltüntetünk az összetevőket, betegtájékoztatót várható hatás és mellékhatás információkat. Kizárólag növényi eredetű, egészségre ártalmatlan, OÉTI engedéllyel rendelkező, zöld pipás potencianövelő szerekkel foglalkozunk.

8. 2012 óta vagyunk a piacon, legálisan és hivatalosan működünk. Cégünkről, a Perfect Play Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Hosszú távra tervezünk, megbízhatsz bennünk. Fent vagyunk a NAV honlapján a „tiszta cégek” között.

9. Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk: Ügyfélszolgálatunk 5*-os értékelést kapott korábbi vásárlóinktól gyorsaság, rugalmasság és segítőkészség terén.

10. Több mint 3,000 korábbi elégedett vásárlónk van. Cégünk tisztaságot és korrektséget hozott a potencianövelő szerek piacára. Elégedett férfi ügyfeleink száma meghaladja a háromezret.

 

Jelenleg a Boom Boom termékünk nem elérhető.

Ezen átmeneti időszakban rendelj Gentlemanus potencianövelőt! A Gentlemanus gyors felszívódású, erős és biztonságos készítmény. Minden szükséges engedéllyel rendelkezik, OÉTI által notifikált termék. (Notifikációs szám: 22398/2019).

A Gentlemanus ára teljesen megegyezik a Boom Boom árával. A kiszerelések valamint az akciós csomagjaink is teljesen ugyanazok. A Gentlemanus segítségével erős és tartós merevedést fogsz elérni.

Hasznos tippek a rendeléshez:

  • 4 doboz rendelése esetén ingyen szállítás!
  • 8 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 1 doboz Gentlemanus ajándékba!
  • 15 doboz rendelése esetén ingyen szállítás + 3 doboz Gentlemanus ajándékba + további meglepetés ajándék!